Webáruházunkban, minden termék szállítása teljesen díjmentes, függetlenül az értékhatártól és a választott szállítási módtól. Legyen az GLS, Foxpost, Packeta vagy postai küldemény, mi álljuk a költségeket.

Blog

So your colour is protected!

Fedezd fel a Remington Advanced Colour Protect hajvasalót, amely kifejezetten a festett és hosszabb hajú nők igényei szerint lett tervezve. Ez a készülék nem csak a hajszín élénkségének megőrzésében nyújt kiemelkedő teljesítményt, hanem hajad egészségét és fényét is óvja minden egyes használatkor. Az intelligens hőszabályozási technológia és a kerámia bevonat garantálja, hogy hajad mindig a legjobb kezekben legyen. Válassz Remington Advanced Colour Protect hajvasalót a tartós szépség és ápolás jegyében.

 

 

 

 

 

A Remington hajvasalók a minőség és innováció szinonimái, különösen a festett és hosszabb hajú nők számára, akik extra figyelmet fordítanak hajuk ápolására. Ezek a készülékek úgy lettek tervezve, hogy megóvják a haj színeit és hosszát, miközben sima és fényes frizurát biztosítanak. Különösen ajánljuk a Remington Advanced Colour Protect hajvasalót, amely kifejezetten a festett haj védelmére lett kialakítva.

Előnyök:

 • Kíméletes hőkezelés: A Remington Advanced Colour Protect hajvasaló kerámia bevonata és az intelligens hőszabályozási technológia lehetővé teszi a haj természetes nedvességtartalmának megőrzését. Ez különösen fontos a festett és hosszabb haj esetében, ahol a hőmérséklet finomhangolása megakadályozza a túlmelegedést és a hajszín kifakulását.
 • Többfunkciós használat: Tökéletes választás a hosszú hajú nők számára, akik változatos frizurákat szeretnének viselni, mivel ez a modell nem csupán simít, de göndörít is.
 • Gyors felmelegedés: Időtakarékos, mivel gyorsan felmelegszik, így kevesebb várakozási idővel jár a napi hajformázás.

Hátrányok:

 • Körültekintő használat szükséges: A festett és hosszabb haj különösen érzékeny a hőre, így figyelni kell a hőmérséklet megfelelő beállítására. A túl gyakori használat károsíthatja a haj szerkezetét és színét.
 • Ár: A speciális technológiák és anyagok miatt magasabb árkategóriájú, de a befektetés megéri a haj védelme és a tartós szín megőrzése érdekében.

 

 

A Remington Advanced Colour Protect hajvasaló ideális választás a festett és hosszabb hajú nők számára, akik a legmagasabb színvédelemre és ápolásra törekednek. Ezzel a készülékkel nemcsak a hajszín marad élénk és fényes hosszú távon, de a haj is egészséges marad, megőrizve természetes fényét és simaságát.

Ön is unja már hogy száraz, foltos az arcszőrzete? mutatjuk a megoldást!

A mai világban egyre gyakoribb jelenség a férfiak körében szakállnövesztés, és ez nem is véletlen, elvégre ezzel az arc természetes szépségét adjuk vissza.
Sokan hajlamosak megfeledkezni róla, hogy az arcszőrzet egy teljesen természetes dolog, és hogy tud szép és ápolt is lenni, nem csak száraz és töredezett végű.

Ebben a cikkben leírjuk a fontosabb dolgokat, alapelveket, termékeket valamint módszereket,amik ahhoz kellenek,
hogy egy igényes és szép arcszőrzetet/szakállat hozhasson létre az olvasó

 

 

 

 

Sokan úgy vágnak neki az arcszőr növesztésnek, hogy nem tudják, milyen kinézetet is szeretenének, valamint nem néznek utánna, mivel kellene ápolni a szakállat hogy ne száradjon ki és ne irritálja a bőr alatta. Szerintem sokan egyetértenek velem, amikor azt állítom, hogy a korpás szakáll SENKIN SEM MUTAT JÓL!

Ezért ajánlják, hogy már amikor elkezdjük növeszteni a borostát használjunk borosta puhító géleket, így puha lesz az arcszőrzetünk, nem lesz szúrós, úgyhogy sem önt, sem pedig párját nem fogja zavarni a szúrós arcszőrzet. Azért fontos a szakáll ápolása, mert ha elég hosszúra növekszik elkezd visszafele hajlani és így irritálhatja bőrönket.

Ha már megnövekedett szőrzetről beszélünk, érdemes szakállolajat használni. A hajunkkal ellentétben a szakállat, valamint az alatta lévő bőrt úgy tudjuk ápolni, ha beolajozzuk, így egész nap tudnak beszívódni értékes tápanyagok.

Visszatérve a hajhoz, a hajsampon olyan anyagokat tartalmaz, ami kitisztítja a szálak közül a természtes zsírt és olajokat, hogy tudjon levegőzni fejbőrunk. A szakállnál más a helyzet. Ha jól szeretnénk ápolni, érdemes szakállsampont alkalmazni, elvégre épp az a cél, hogy szakállunk olajos legyen, hogy ne száradjon ki, mert akkor nehezebb formázni, szúrós és irritáló lesz.

Fontos az is, hogy reggelente kifésüljük szakállunkat, mert ez segít abban, hogy rendeztebben nézen ki, ne legyen kesze-kusza, és legfőképp,
hogy kevésbé hajoljanak vissza a szálak, ezzel segítve azon, hogy ne irritálódjon a bőr

Ha a szakálla könnyen kiszárad, alkalmas lehet az eltöredező végű szálak ellen a gyakori trimmelés szakállvágó készülékkel.

Mi a Remingtonnál széles választékkal állunk vásárlóink rendelkezesére, akár úgy döntenének, hogy hosszú szakállat növesztenek, akár úgy,
hogy napi szinten levágnák, de akár a 3 napos borosta fenttartásában is segítő kezet nyújtanak elektromos borotváink.

Ha a Manchester United a kedvenc foci csapata, akkor az ugyanezen a néven futó, a csapattal kollaborációban lévő sorozatunk szakállvágó modelljeit tudjuk javasolni otthoni használatra.

Amennyiben szeretne egy robosztusabb megjelenésű, már kinézetére is kemény készülékkel bővitené otthoni kollekcióját,
BEARD BOSS valamint a LITHIUM BEARD BARBA szakállvágóinkat tudjuk ajánlani.

A tökéletes szakállvonal eléréséhez professzionális trimmereink segítenek elérni a tökéletes összhangot.

Ha szeretné, hogy szakállvágás után keveset kelljen takarítania, hogy a szőrzet ne dugítsa el a lefolyót és hogy könnyebben tisztán tartható legyen a mosdókagyló a Remington vacuum szakállvágót ajánljuk, mely borotválkozás alatt a szőr akár 95% is beszívja a kamrájába, majd ezt egy egyszerű mozdulattal ki is ürítheti a kukába

Durablade termékcsaládunk kíválóan megfelel a szakáll szép vonalának megteremtéséhez és fenntartásához, szépen lehet vele formálni az arcunknak megfelől alakú szakállvonalát,
valamint egyéb igazításokhoz is tökéletes választás.

 

 

Termékeink:

Remington Style series villanyborotva R4000
Remington Ultimate series körkéses borotva XR1530
Remington Style series körkéses villanyborotva R5000
Remington Manchester United Rezgőkéses borortva HF9050
Remington Manchester United körkéses borotva PR1355
Remington Manchester United F4 Style S rezgőkéses borotva F4005
Remington Heritage kihajtható trimmelő Mpt1000
Remington Touchtech szakállvágó mb4700
Remington Durablade arcszőrzet igazító mb010
Remington Manchester United szakállvágó mb4128
Remington Lithium barba szakállvágó mb350lc
Remington T- series ultimate preciziós trimmelő mb7000

 

 

hivatkozások:
https://www.trendhim.hu/articles/272/ot-tuti-szakallapolasi-tipp-egyenest-a-borbelytol
https://www.blacksheep-barbershop.hu/hu/fooldal/szakallnovesztes-szakallapolas-utmutato
https://www.blacksheep-barbershop.hu/hu/szakallapolas-evszakonkent
https://www.blacksheep-barbershop.hu/hu/a-szakallsamponok-titka
https://www.everydayme.hu/szepsegapolas/bor-es-test/jol-apolt-szakall
https://igenyesferfi.hu/borotvalkozas/puha-szakall-apolt-borosta-hogyan-keruld-el-szuro-viszketo-erzest.php

A garanciáról néhány mondatban

Manapság a vásárlásaink során, a garanciális ügyintézést, mint vásárlási szempontot gyakran helyezzük háttérbe és inkább összpontosítunk az árra vagy a termék minőségére sőt, olykor még az eladó szavaira, mosolyára is jobban odafigyelünk, mint a kiszemelt termék garanciájára. Elvesszük a garanciajegyet, a blokkot, a számlát, talán 1-2 hónapig meg is őrizzük azokat, de később sokszor azt se tudjuk, hogy hova tettük vagy, hogy milyen feltételek vonatkoznak a korábban vásárolt termékünkre. Persze az, hogy a garancia nem egy elsődleges vásárlási szempont az valahol érthető, hiszen ha vásárolunk valamit, nem szívesen gondolunk arra, hogy a megvett termék idő előtt tönkre megy, de mégis mindenki találkozik olyan esettel, amikor ez bekövetkezik.

Sokszor lehet hallani, hogy az okos és előrelátó vásárló, mindenre gondol. Ahogy bevezetésemben írtam többek között ma már nagyon odafigyelünk és érzékenyek vagyunk az árra vagy például az adott üzlet távolságára. Az internet segítségével perceken belül több bolt árát képesek vagyunk összehasonlítani és tudjuk kiválasztani a számunkra legkedvezőbbet. Továbbá figyelünk a szállítási időre, olvassuk a korábbi vásárlók értékeléseit, törekszünk a környezettudatosságra.

Vajon ha felállítanánk egy sorrendet a vásárlási szempontok között, akkor mi kerülne előre és mi lenne a sor végére? Hova kerülne a garancia, és a garanciális ügyintézés?

A véleményem az, hogy a második-harmadik helyre kellene helyeznünk, szorosan az ár után. Ha például egy termékhez később is tudunk hozzájutni 1-2 nappal, akkor is megéri olyan helyről beszerezni, ahol biztosítva vagyunk afelől, hogy a termék tönkremenetele esetén (természetesen garanciális ügyintézési időn belül) megfelelő módon kezelik a problémánkat.

 

Ehhez fontos tudni, hogy minden üzletnek, webshopnak meg van a maga ügyintézési mechanizmusa, szokása. Sokszor egy kiskereskedőnek meg van kötve a keze, mert ne felejtsük el, hogy mögötte általában áll egy importőr és sokszor az utóbbi garanciális ügyintézési elvét kell átvennie az adott üzletnek. Továbbá fontosnak tartom megemlíteni, hogy létezik több fajta garancia: van, ami szerelésen vagy javításon alapszik, van, ami pedig cserén. A Remington a csere garancia mellett tette le a névjegyét, vagyis ha a vásárolt termék tönkre megy és ez a tönkremenetel nem a vásárló hibájából történik, akkor egy vadonatúj terméket kap a meghibásodott helyett.

 

Ne felejtsük el, hogy valahol ehhez a témához kapcsolódik a termék minősége. Lehet olykor érdemesebb egy drágább terméket, jobb, ismertebb márkát megvásárolni, mert gyakran ahhoz jobb minőség is társul és az is előfordulhat, hogy egy drágább termék hosszabb garanciális idővel rendelkezik.

Büszkék vagyunk a Remington kiváló minőségére, amelyet jól tükröz az a nagyon kevés darab szám, amennyi termék visszakerül hozzánk „idő előtt”.

Mielőtt befejezném írásomat még egy dologra kitérnék. A garanciális ügyintézéshez általában a vásárlónak saját magának kell visszajuttatnia a megvásárolt terméket az adott üzletbe, ami szintén egy olyan szempont, amit jó észben tartani. Ezt általában megtehetjük személyesen vagy postai úton. Emiatt érdemesebb lehet a belföldi vásárlást előtérbe helyezni. Esetleg érdemes, egy olyan boltot választani, ami könnyen elérhető, mind fizikálisan, mind kapcsolattartási célból.

Összegezve, tehát ha találtunk egy olyan üzletet, ahol meg vagyunk elégedve a garanciális ügyintézéssel akkor érdemes mellette kitartani, még akkor is, ha kicsit drágábbak, vagy kicsit később jutunk a kiválasztott termékhez. Cserébe viszont biztosítva leszünk afelől, hogy bármiféle probléma esetén megfelelő ügyintézésben fogunk részesülni.

Remington Beach Waves hajformázó

Kedves Hölgyek!

Sokan már átélték, sokan még csak álmodoznak róla, de mindenki tudja jól, hogy egy nő életében az „igen” szó kimondása után igencsak felgyorsulnak az események. Elkezdődik a több hónapon át tartó szervezkedés, majd ezt követik a különböző jeles események, mint például a fényképezkedés, a próbavacsora, a lánybúcsút ne is említsük… Legvégül pedig elérkezik a várva várt NAGY NAP, az esküvő napja.

Az egyes események előtti hosszas készülődési folyamatot se kell szerintem senkinek bemutatnunk, kezdve a ruhaválasztástól (egy-két síráson át) egészen a tökéletes smink és frizura elkészítéséig. Azonban a lelki megingások sem tudják általában megakadályozni a hölgyeket, az elbűvölő kinézet elérésében. Lehetnek vendégek, koszorúslányok vagy akár maga a mennyasszony, mindig igyekeznek a lehető legtöbbet kihozni magukból egy-egy ilyen jeles esemény alkalmával. Sajnos ruhaválasztási és sminkelési tippekkel nem szolgálhatunk, de talán a tökéletes, szalon minőségű frizura elkészítésében tudunk segíteni.

Sokan a feltűzött kontyokat, egyszerű letisztult frizurákat részesítik előnyben, ám aki egy visszafogottabb ruhát választ, annak érdemes egy merészebb, göndör hajban gondolkozni. 

A Remington kifejlesztett egy igen egyedi hajformázót, amely hatalmas segítséget tud nyújtani, ha egy merészebb, göndör frizurában gondolkozna. Ez a termék a Remington Proluxe 4-in-1 Beach Waves hajformázó.

Választhat, hogy komolyabb definiált hullámokat vagy laza loknikat szeretne. Esetleg alkothat olyan göndör hajat, ami olyan érzetet kelt mintha épp egy tenger partról érkezett volna, de egy kócosabb hatású frizurát is készíthet ezzel az eszközzel. Az OPTIheat technológiája segítségével ez az okos eszköz oda összpontosítja a hőt, ahol szükség van arra, így 24 órán át tartó frizurát alakíthat ki.

Innentől göndör hajának csak a képzelet szab határt. Alkalmazhat félkontyos változatot, vagy díszítheti haját különböző kiegészítőkkel, például gyöngyökkel vagy virágokkal, ami nagyon sokat tud dobni a megjelenésén.

Mostantól az ügyesebb otthoni fodrászok saját kezűleg is meg tudják alkotni a tökéletes esküvői frizurát a Beach Waves hajformázóval. Továbbá ne felejtsük el, hogy sok más jeles esemény is van még az életben, ahol ugyanúgy tökéletes választás lehet ez a hajformázó.

Egy dolgot kijelenthetünk biztosan, mégpedig azt, hogy egy jól megválasztott és elkészített frizura felteheti az i-re a pontot, ha a kinézetünkről, megjelenésünkről van szó.

Hogyan tartsuk karban a hajvágógépünket?

Bár a gyártói leírásban szerepel az erre vonatkozó leírás, mégis szeretnénk kiemelni, hogy az akkumulátoros gépeinknél kiemelten fontos a fél évenként javasolt nagytakarítás.

A pengék közé lassan lerakódó szennyeződés növeli a pengék súrlódását. Mivel hajvágóink magas fordulatszámon dolgoznak, és elektronika gondoskodik a magas fordulatszám fenntartásáról, ezért a készülék egyetlen dolgot tehet, ha a pengék elkoszolódtak: több energiát vesz fel az akkumulátorokból.

Vásárlóink ezt természetesen az akkumulátor üzemidejének csökkenéseként élik meg, pedig egy jól karbantartott hajvágó évekig nagyjából azonos üzemidővel bír.

 

 

A Remington természetesen felismerte a problémát, és több módon is megoldást is próbál találni:

 • az akkumulátor rendelkezési idejének növelésével: a régi, 40 perces várható vágási idő az újabb hajvágóinknál 60, esetenként akár 120 perces
 • a tisztítás könnyítése: az öblíthető fejrészű gépeinknél a hajvágás utáni öblítés ugyan teljes értékűen nem helyettesíti a nagytakarítást, de lassítja a koszolódást
 • a pengék kialakítása: a hajvágó pengéinek elkoszolódása a pengék melegedésével jár együtt, ha pedig annyira felgyűlik a szennyeződés, hogy a pengék közötti távolság is megnő, akkor némileg húzhatja a hajat a készülék.

Fontos tehát a hajvágó elég ritka, mégis alapos takarítása. Azt tanácsoljuk legalább fél évente végezzük el az alábbiakat a hajvágó készülékek megfelelő karbantartáda érdekében:

 • A pengéket összefogó csavarokat óvatosan tekerjük ki
 • Emeljük le a felső pengét
 • A két vágópenge közötti részt tisztítsuk meg a felgyülemlett hajszálaktól
 • Érdemes sebbenzint használni a felületek zsírtalanítására
 • Ezután egy csepp műszerolajat csöpögtessünk a két penge közé
 • Végül helyezzük vissza a pengét és a csavarokat

Ez után a tisztítás után "kissé elfáradt" hajvágó készülékünk azonnal új erőre kaphat

Mi a különbség a rezgőkéses és körkéses borotva között? Hogyan tisztítsuk ezeket az eszközöket?

Körkéses villanyborotvák:
A dúsabb, erősebb arcszőrzettel rendelkező férfiaknak ajánljuk ezt a borotválkozási módot.
A három egymástól függetlenül mozgó fej lehetővé teszi a folyamatos kontaktust a bőrrel, így biztosítva a precíz borotválkozást a nehezen elérhető helyeken (nyak, áll) is.
Az arc mindig legyen száraz borotválkozás előtt, hiszen a száraz, merev szőrszálakat könnyebb levágni. Körkörös mozdulatokkal végezzük a borotválkozást, ha azt tapasztalja, hogy az optimális eredmény eléréséhez erősen az archoz kell nyomnia a készüléket, akkor az jelentheti a körkés fejek cseréjének szükségességét.
A legújabb HyperFlex villanyborotvák már ActiveContour billenőfejes technológiával rendelkeznek, és a vásárlói vélemények alapján érzékeny bőrűek számára is jó választások lehetnek, bár 2-3 hét is eltelhet, mire az arcbőr hozzászokik az új borotvához.


Rezgőkéses villanyborotvák:
A rezgőkéses villanyborotva kifejezetten az érzékenyebb bőrre, vagy a vékonyabb szálú szőrzettel rendelkezők számára jelent optimális megoldást. Egy Remington rezgőkéses villanyborotva segítségével a pajeszvágónak köszönhetően sokkal könnyebb a pajesz formázása is. A pajeszvágó hasznos segítséget nyújthat a hosszabb szőrzet elővágásához, ha teljesen le akarjuk borotválni azt.
A rezgőkéses Remington villanyborotvákat akár a szőr növekedésének irányában vagy ellentétesen is használhatjuk. Két dologra érdemes figyelni a hatékony, de kíméletes borotválkozás érdekében: kis nyomást gyakorolhatunk az arcra, és ne haladjunk túl gyorsan.
A körkéses villanyborotvákhoz képest precízebben vágnak, alaposabb / gyakoribb tisztítást igényelnek.

Karbantartási, tisztítási tanácsok:
Fontos a villanyborotvák rendszeres, alapos takarítása. A kések közé lerakódó kosz eltömítheti a késeket, jelentősen rontva a borotválkozás hatékonyságát, a borotválkozási élményt, valamint csökkentve az akkumulátoros használat rendelkezésre állási idejét.
A jelenlegi Remington borotva szortiment nagyjából 2-3 mm-es arcszőrzetig ideális, (tehát gyakori, 1-3 napi használathoz ajánlottak) amennyiben ennél hosszabb szőrzetet szeretnénk vágni, a készüléken (esetlegesen) található pajeszvágóval, vagy egy szakállvágóval érdemes elővágni a szőrzetet.
Mindennapi borostánk eltüntetése során keletkező kosz (erre alkalmas modelljeinknél) akár egy öblítéssel is eltávolítható, de a hosszabb arcszőrzet vágása során könnyebben rakódik le kosz a Remington villanyborotvák késein, ilyen esetben fokozottan figyeljünk azok tisztaságára.
Az érzékeny bőrrel rendelkező vásárlóink figyelmét szeretnénk felhívni arra, hogy akár 2-3 hét is eltelhet, mire az arcbőr az új Remington villanyborotvához hozzá szokik.
A Remington az egyetlen olyan vezető szépségápolási márka, amely mind körkéses, mind rezgőkéses borotvákat forgalmaz, így a két különböző technológiának köszönhetően a felhasználók az egyedi igényikhez leginkább igazodó borotválkozási módszer választhatják.

Ismerje meg a Remington történetét röviden.

1937-ben a Remington bevezette az első elektromos borotvát, alapjaiban változtatva meg a férfiak és nők borotválkozási szokásait. 80 évvel később a Remington továbbra is folytatja az újítást, világelső termékeket hozva létre.

Az első száraz villanyborotva, a Close Shaver nevet viselte. 

A Remington minden korszakban jelen volt. A régi hollywoodi csillogástól és a szvingelő 60-as évektől kezdve a 70-es évek diszkóján és punk rockján keresztül egészen a 90-es évek popzenéjéig, mi mindig segítettünk neked újra felfedezni, létrehozni és megalkotni a saját stílusodat. Mi több, a mai napig egyre újítunk.

1937 - A Remington bemutatja a világ első elektromos borotváját

1950 - Véleményünk szerint lehetetlen úgy beszélni az 50-es évekről, hogy meg ne említenénk a Marilyn külsőt. A sima sminktől a gondosan hullámosított hajig ez a megjelenés őszinte bámulatot érdemlő. Ennek elérésében segítettek akkor is és most is a Remington termékek.

1960 - A Remington bemutatja a világ első vezeték nélküli használatra is alkalmas elektromos borotváját.

A Swinging Sixtiesnek nevezett tabudöntögető korszak a divat világát megosztó két elkülönült stílus felemelkedését élte meg. Az egyik oldalon a hippi csajt találjuk laza, bohém stílusával és békés természetével. Míg a másik oldalon a 60-as évekbeli, a divatot igen komolyan vevő, kimért, falra kitűzött poszterlány áll.

1979 - Victor Kiam megvásárolja a céget, neki köszönhető a híres idézet: "Annyira tetszett a borotva, hogy megvettem a céget."

A 70-es évek a diszkó dívák, a mozgalmas táncparkettek és a meghatározó, fényes ruhadarabok korszaka volt. A kaleidoszkópos mintázatú szövetek földig érő trapéznadrágokkal párosultak, jól tudjuk, hogy minden divatmániás nagyra értékeli ezt az eklektikus stílust. Nos, ha a 70-es évek trapéz fazonja jól megy a frizurádhoz vagy a választott divatnadrágodhoz, akkor itt vannak a részletes információk a 70-es évek megjelenésének kialakításához.

1980 - A mullettől a mohikánig, a jheri curl-től az olajosan hátrafésült pompadourig vagy az éles vonalú high top fade-ig - ezek a frizurák egy évtizedet reprezentáltak.

1992 - A Remington megvásárolja a Clairol Electrical nevű céget, és kibővíti tevékenységét a hajformázó eszközök forgalmazására is

Véleményünk szerint egyik korszak se kísérletezett annyit a divattal, mint a 90-es évek. Függönyhöz és fagyott tüskékhez hasonló frizurákat láttunk, melyekhez patentos tréninggatya és láncos pénztárca szerű divatcikkek társultak. Miközben ez a próbálkozásokkal és hibákkal teljes divatkorszak számos kedvelt trendet alkotott, addig kitermelt számos feledhető irányzatot is.

2003 - A Rayovac/Varta cégcsoport (jelenleg Spectrum Brands) megvásárolja a Remingtont

2004 - Testszőrzet. Ez a kérdés mindig is napirenden volt, de nem mindig lehetett egyszerűen megoldani a kezelését.

Innovációs szakembereink 2004-ben elsőként dobtak piacra testszőrzet nyíró és borotváló készüléket. Ilyen eszközt még senki se látott korábban, teljesen megváltoztatta a férfiak szőrtelenítési eljárásait.

2008 - Az első mikro kondicionálóval ellátott újgenerációs kerámialapos hajsimító megjelenése

2010 - A Remington bemutatja az első otthoni használatra tervezett IPL készüléket Európában

Generációk óta a nők és a férfiak számára a világon mindenhol csak egy lehetőség nyílt a tartós szőrtelenítésre, melyhez kisebb vagyont kellett szépségszalonokban és klinikákon végzett IPL kezelésekre költeniük. A lézeres szőrtelenítéssel nem összetévesztendő IPL az "Intenzív Pulzáló Fény" kifejezés rövidítése - ami a lézeres eljáráson alapuló megközelítés egy biztonságosabb alternatívája. 2010-ben átformáltuk a piacot a legelső otthon használható IPL rendszer, az i-Light IPL5000 bevezetésével.

2011 - Megjelenik a világon elsőként az érintő kontrol paneles technológiával rendelkező Remington szakállvágó

2016 - A Remington bemutatja az új szépségápolási termékcsaládkját a REVEAL kollekciót

2017 - A Remington bemutatka a világ első felfüggesztett lapokkal ellátott hajsimítóját, az Air Plates - t

A Remington®-nál képtelenség leállítani a még jobb termékek innovációját és megalkotását. Már 80 éve tervezünk és fejlesztünk a megjelenésedet és életérzésedet tökéletessé tevő személyi frizura készítő és szőrtelenítő termékeket és technológiákat - most ismét itt vagyunk egy világelső termékkel.

A kényelmes, egyszerűen kezelhető és fél kilónál könnyebb Air Plates 2017-es piacra dobásával teljesen új invenciót mutattunk be a hajsimítók piacán.

2018 - A Remington legújabb fejlesztése: Air3D hajszárító. 

2021 - A fejlődés továbbra is töretlen. Az évek során kialakult színes termékpalettánk folyamatosan bővül. Előtérbe kerülnek olyan különleges szempontok, mint a 100% vízállóság, az akkumulátorok működési ideje vagy a haj védelme.

Fontos információk a Remington +1 év garancia regisztrálásával kapcsolatosan!

Weboldalunkon megvásárolható Remington termékek a gyártó által meghatározott hivatalos garanciaidővel rendelkeznek.

Hogy ez mit jelent pontosan? Lássuk csak:

Minden Remington termék legalább 2 +1 év garanciával kerül forgalomba. (Egyes Remington termékek hivatalos garanciális időtartalma 3 +1 év vagy akár 5 + 1 év is lehet!)

Ez azt jelenti, hogy 2 év jár alapból és +1 év garanciáért cserébe egy ingyenes regisztrációt kell végezzünk a gyártó oldalán, a vásárlástól számított 28 napon belül. Ezt mindenképpen érdemes elvégezni hiszen nem jár semmilyen kötelezettséggel, és a +1 év nagyobb biztonságot ad mindenkinek.

A regisztrációs weboldalt itt lehet elérni: https://hu.remington-europe.com/term%C3%A9k-regisztr%C3%A1l%C3%A1s