Wolt, VAN, LESZ! Most már mi is vagyunk és leszünk a Wolt-on. Kiszállítás 10-20 percen belül! Tölsd le a Wolt applikációt és rendelj a REMINGTON Mintaboltból!

Hajformázás

ÁPOLT, TRENDI FRIZURA MINDENKOR

Arra törekszünk, hogy segítségünkkel a nők könnyedén kreálhassanak maguknak olyan frizurát, amit megálmodtak. Termékkínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy tisztelje és ápolja a hajat, és a végeredmény mindig lenyűgöző látvány legyen.

Hajvasalók: Legyen haja tartósan sima és egyenes hajsimítóink széles választékának köszönhetően. Válassza ki a hajtípusának megfelelő hajsimítót, amely megszelídíti a göndör fürtöket, és selymes, csodálatos stílust hoz létre.

Stílusosan: A különlegesen dús hatás vagy a különféle göndör fürtök, laza loknik kialakítása könnyedén megvalósítható hajformázó eszközeinkkel. Legyen stílusokat váltó kaméleon vagy ragaszkodjon a megszokott frizurához; hajformázóink kiválóan alkalmasak az otthoni használatra, és különböző méretekben kaphatók. 

Szuper hajszárítók: Bármilyen is a hajtípusa, segítségünkkel a legjobb módot választhatja szárításához. Kezdje a napját nagyszerű frizurával, szakértők által tervezett hajszárító modelljeinek segítségével. 

Hajkefék: Sima és egyenes, vagy éppen feszesre szárított göndör. A minőségi hajkefe a nő legjobb barátja, és mi nagyszerű választékot kínálunk hajkefékből, hogy a hajformázás élvezetes és problémamentes legyen. 

Teljes Remington kínálat készletről - remingtonmintabolt.hu