Wolt, VAN, LESZ! Most már mi is vagyunk és leszünk a Wolt-on. Kiszállítás 10-20 percen belül! Tölsd le a Wolt applikációt és rendelj a REMINGTON Mintaboltból!

Blog

SZALON MINŐSÉGŰ ESKÜVŐI FRIZURA

SZALON MINŐSÉGŰ ESKÜVŐI FRIZURA

Remington Beach Waves hajformázó

Kedves Hölgyek!

Sokan már átélték, sokan még csak álmodoznak róla, de mindenki tudja jól, hogy egy nő életében az „igen” szó kimondása után igencsak felgyorsulnak az események. Elkezdődik a több hónapon át tartó szervezkedés, majd ezt követik a különböző jeles események, mint például a fényképezkedés, a próbavacsora, a lánybúcsút ne is említsük… Legvégül pedig elérkezik a várva várt NAGY NAP, az esküvő napja.

Az egyes események előtti hosszas készülődési folyamatot se kell szerintem senkinek bemutatnunk, kezdve a ruhaválasztástól (egy-két síráson át) egészen a tökéletes smink és frizura elkészítéséig. Azonban a lelki megingások sem tudják általában megakadályozni a hölgyeket, az elbűvölő kinézet elérésében. Lehetnek vendégek, koszorúslányok vagy akár maga a mennyasszony, mindig igyekeznek a lehető legtöbbet kihozni magukból egy-egy ilyen jeles esemény alkalmával. Sajnos ruhaválasztási és sminkelési tippekkel nem szolgálhatunk, de talán a tökéletes, szalon minőségű frizura elkészítésében tudunk segíteni.

Sokan a feltűzött kontyokat, egyszerű letisztult frizurákat részesítik előnyben, ám aki egy visszafogottabb ruhát választ, annak érdemes egy merészebb, göndör hajban gondolkozni. 

A Remington kifejlesztett egy igen egyedi hajformázót, amely hatalmas segítséget tud nyújtani, ha egy merészebb, göndör frizurában gondolkozna. Ez a termék a Remington Proluxe 4-in-1 Beach Waves hajformázó.

Választhat, hogy komolyabb definiált hullámokat vagy laza loknikat szeretne. Esetleg alkothat olyan göndör hajat, ami olyan érzetet kelt mintha épp egy tenger partról érkezett volna, de egy kócosabb hatású frizurát is készíthet ezzel az eszközzel. Az OPTIheat technológiája segítségével ez az okos eszköz oda összpontosítja a hőt, ahol szükség van arra, így 24 órán át tartó frizurát alakíthat ki.

Innentől göndör hajának csak a képzelet szab határt. Alkalmazhat félkontyos változatot, vagy díszítheti haját különböző kiegészítőkkel, például gyöngyökkel vagy virágokkal, ami nagyon sokat tud dobni a megjelenésén.

Mostantól az ügyesebb otthoni fodrászok saját kezűleg is meg tudják alkotni a tökéletes esküvői frizurát a Beach Waves hajformázóval. Továbbá ne felejtsük el, hogy sok más jeles esemény is van még az életben, ahol ugyanúgy tökéletes választás lehet ez a hajformázó.

Egy dolgot kijelenthetünk biztosan, mégpedig azt, hogy egy jól megválasztott és elkészített frizura felteheti az i-re a pontot, ha a kinézetünkről, megjelenésünkről van szó.