Wolt, VAN, LESZ! Most már mi is vagyunk és leszünk a Wolt-on. Kiszállítás 10-20 percen belül! Tölsd le a Wolt applikációt és rendelj a REMINGTON Mintaboltból!

Blog

Történetünk

Történetünk

Ismerje meg a Remington történetét röviden.

1937-ben a Remington bevezette az első elektromos borotvát, alapjaiban változtatva meg a férfiak és nők borotválkozási szokásait. 80 évvel később a Remington továbbra is folytatja az újítást, világelső termékeket hozva létre.

Az első száraz villanyborotva, a Close Shaver nevet viselte. 

A Remington minden korszakban jelen volt. A régi hollywoodi csillogástól és a szvingelő 60-as évektől kezdve a 70-es évek diszkóján és punk rockján keresztül egészen a 90-es évek popzenéjéig, mi mindig segítettünk neked újra felfedezni, létrehozni és megalkotni a saját stílusodat. Mi több, a mai napig egyre újítunk.

1937 - A Remington bemutatja a világ első elektromos borotváját

1950 - Véleményünk szerint lehetetlen úgy beszélni az 50-es évekről, hogy meg ne említenénk a Marilyn külsőt. A sima sminktől a gondosan hullámosított hajig ez a megjelenés őszinte bámulatot érdemlő. Ennek elérésében segítettek akkor is és most is a Remington termékek.

1960 - A Remington bemutatja a világ első vezeték nélküli használatra is alkalmas elektromos borotváját.

A Swinging Sixtiesnek nevezett tabudöntögető korszak a divat világát megosztó két elkülönült stílus felemelkedését élte meg. Az egyik oldalon a hippi csajt találjuk laza, bohém stílusával és békés természetével. Míg a másik oldalon a 60-as évekbeli, a divatot igen komolyan vevő, kimért, falra kitűzött poszterlány áll.

1979 - Victor Kiam megvásárolja a céget, neki köszönhető a híres idézet: "Annyira tetszett a borotva, hogy megvettem a céget."

A 70-es évek a diszkó dívák, a mozgalmas táncparkettek és a meghatározó, fényes ruhadarabok korszaka volt. A kaleidoszkópos mintázatú szövetek földig érő trapéznadrágokkal párosultak, jól tudjuk, hogy minden divatmániás nagyra értékeli ezt az eklektikus stílust. Nos, ha a 70-es évek trapéz fazonja jól megy a frizurádhoz vagy a választott divatnadrágodhoz, akkor itt vannak a részletes információk a 70-es évek megjelenésének kialakításához.

1980 - A mullettől a mohikánig, a jheri curl-től az olajosan hátrafésült pompadourig vagy az éles vonalú high top fade-ig - ezek a frizurák egy évtizedet reprezentáltak.

1992 - A Remington megvásárolja a Clairol Electrical nevű céget, és kibővíti tevékenységét a hajformázó eszközök forgalmazására is

Véleményünk szerint egyik korszak se kísérletezett annyit a divattal, mint a 90-es évek. Függönyhöz és fagyott tüskékhez hasonló frizurákat láttunk, melyekhez patentos tréninggatya és láncos pénztárca szerű divatcikkek társultak. Miközben ez a próbálkozásokkal és hibákkal teljes divatkorszak számos kedvelt trendet alkotott, addig kitermelt számos feledhető irányzatot is.

2003 - A Rayovac/Varta cégcsoport (jelenleg Spectrum Brands) megvásárolja a Remingtont

2004 - Testszőrzet. Ez a kérdés mindig is napirenden volt, de nem mindig lehetett egyszerűen megoldani a kezelését.

Innovációs szakembereink 2004-ben elsőként dobtak piacra testszőrzet nyíró és borotváló készüléket. Ilyen eszközt még senki se látott korábban, teljesen megváltoztatta a férfiak szőrtelenítési eljárásait.

2008 - Az első mikro kondicionálóval ellátott újgenerációs kerámialapos hajsimító megjelenése

2010 - A Remington bemutatja az első otthoni használatra tervezett IPL készüléket Európában

Generációk óta a nők és a férfiak számára a világon mindenhol csak egy lehetőség nyílt a tartós szőrtelenítésre, melyhez kisebb vagyont kellett szépségszalonokban és klinikákon végzett IPL kezelésekre költeniük. A lézeres szőrtelenítéssel nem összetévesztendő IPL az "Intenzív Pulzáló Fény" kifejezés rövidítése - ami a lézeres eljáráson alapuló megközelítés egy biztonságosabb alternatívája. 2010-ben átformáltuk a piacot a legelső otthon használható IPL rendszer, az i-Light IPL5000 bevezetésével.

2011 - Megjelenik a világon elsőként az érintő kontrol paneles technológiával rendelkező Remington szakállvágó

2016 - A Remington bemutatja az új szépségápolási termékcsaládkját a REVEAL kollekciót

2017 - A Remington bemutatka a világ első felfüggesztett lapokkal ellátott hajsimítóját, az Air Plates - t

A Remington®-nál képtelenség leállítani a még jobb termékek innovációját és megalkotását. Már 80 éve tervezünk és fejlesztünk a megjelenésedet és életérzésedet tökéletessé tevő személyi frizura készítő és szőrtelenítő termékeket és technológiákat - most ismét itt vagyunk egy világelső termékkel.

A kényelmes, egyszerűen kezelhető és fél kilónál könnyebb Air Plates 2017-es piacra dobásával teljesen új invenciót mutattunk be a hajsimítók piacán.

2018 - A Remington legújabb fejlesztése: Air3D hajszárító. 

2021 - A fejlődés továbbra is töretlen. Az évek során kialakult színes termékpalettánk folyamatosan bővül. Előtérbe kerülnek olyan különleges szempontok, mint a 100% vízállóság, az akkumulátorok működési ideje vagy a haj védelme.