Webáruházunkban, minden termék szállítása teljesen díjmentes, függetlenül az értékhatártól és a választott szállítási módtól. Legyen az GLS, Foxpost, Packeta vagy postai küldemény, mi álljuk a költségeket.

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
17 360 Ft - 30 480 Ft
Jótállási idő
Teljesítmény (Watt)
42 - 2 300
AC motor
Speciális bevonat
Ion technológia
Turbó beállítás
Kialakítás
Felhevülési idő (mp)
Max. hőmérséklet (°C)
210 - 230
Hőmérséklet beállítás
Hőmérsékletszabályzó biztonsági funkció
Tartozékok
Extrák

Shine Therapy

6termék 16

A három hajfényfokozó technológiával ellátott Shine Therapy PRO hajformázó kollekció bizonyítottan maximális fényes hatást és fodrászszalon minőségű teljesítményt biztosít, így mindenkor ragyogóan nézhetsz ki, anélkül, hogy kifakulna a hajad. A szuper ionos technológia, a marokkói olajat tartalmazó továbbfejlesztett mikro-kondicionálók, és az egyenletes hőelosztás segítségével búcsút inthetsz a fakó, gubancos hajnak, és élvezheted a fényes frizurák előnyeit, melyek magabiztos megjelenést és közérzetet biztosítanak számodra.

A maximális hajfényt és szalon minőségű teljesítményt biztosító Shine Therapy PRO hajsimító három hajfényfokozó technológiával rendelkezik. A továbbfejlesztett kerámia bevonat, a szuper ionos technológia és a professzionális fűtőrendszer együttműködve a maximális fény elérése érdekében azonnal sima frizurát biztosít, és meggátolja a haj gubancolódását.

Kreálj szalon minőségű frizurát és fokozd a hajad természetes fényét a Shine Therapy PRO AC hajszárítóval. A három hajfény fokozó technológiának, így a szuper ionos technológiának, a továbbfejlesztett mikro-kondicionálóknak és az egyenletes hőeloszlásnak köszönhetően mindenkor garantáltan fényes eredményt érhetsz el, függetlenül attól, hogy ruganyos beszárított vagy szuper sima frizurát készítesz.

remington shine therapy

Teljes Remington kínálat készletről - remingtonmintabolt.hu