Wolt, VAN, LESZ! Most már mi is vagyunk és leszünk a Wolt-on. Kiszállítás 10-20 percen belül! Tölsd le a Wolt applikációt és rendelj a REMINGTON Mintaboltból!

xf05-tartozek
UTOLSÓ DARABOK - Remington SPF-XF05 Rezgőkéses borotfafej
9 990 Ft

UTOLSÓ DARABOK - Remington SPF-XF05 Rezgőkéses borotfafej

xf05-tartozek
xf05-tartozek
xf05-tartozek

ELKOPOTT? MI SEGÍTÜNK!

A Remington termékek garantálják hogy arcszőrzete a legjobb gondoskodást kapja.  A minőségi vágáshoz elengedhetetlen a tökéletes vágópenge. Olykor a legerősebb pengék is elkopnak, viszont ha Remington készüléket használ meglepődve fogja tapasztalni, hogy a cserélhetőfej milyen könnyedén varázsol új terméket a régi, használtból.


*A termékről látható kép illusztráció, a valóságban eltérő lehet. A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Az esetleges változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Kollekció
Ultimate
Kompatibilis
XF8505, XF8705
Raktáron - Váci út :  10 db
9 990 Ft
Részletek

Remington SPF-XF05 rezgőkéses villanyborotva kés és szita szett a Remington XF8505 és XF8705 borotvához. A szett tartalma: egy pár kés, és egy pár szita - a szita a tokozással, és az elővágóval együtt értendő.

Jó tanács:

A gyártó azt javasolja, hogy félévent-évente vizsgáljuk meg készülékünk vágófejét és gondoljuk át, hogy nincs-e szükség cserére. Az elhasználódás  használat függő, ezért pontosan nem lehet megmondani, hogy mikor "kell" lecserélni az említett tartozékot. Azt javasoljuk, ha a vágás minőségében romlást tapasztal, akkor fontolja meg a cserét.

 

 Teljes Remington kínálat készletről - remingtonmintabolt.hu

 

Adatok
Típus
Rezgőkéses borotfafej
Cikkszám
44198530400
Tömeg
59 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!