Webáruházunkban, minden termék szállítása teljesen díjmentes, függetlenül az értékhatártól és a választott szállítási módtól. Legyen az GLS, Foxpost, Packeta vagy postai küldemény, mi álljuk a költségeket.

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
6 290 Ft - 43 220 Ft
Jótállási idő
Működési mód
Vezeték nélküli használati idő (perc)
30 - 60
Tisztítás
Töltést jelző LED
Vágókések
Reflex Contour action
Töltési idő (óra)
Kipattintható pajeszvágó
Kompatibilis
5 perces gyorstöltés
Szakállvágó toldat
Billenő fej
Beépített vágóél
Tartozékok
Típus

Style


18termék 118

Az ápolt megjelenésű arcszőrzet elérése még sosem volt ennyire egyszerű a Remington Style Series termékcsaládnak köszönhetően; ideális megoldás a minden pillanatot kihasználó és a stílusukat teljes mértékben az ellenőrzésük alatt tartani kívánó férfiak számára.

Tökéletesítsd megjelenésed a Style Series B5 szakállvágóval! A titánbevonatos, önélező vágókések és a csúszásgátló mintázattal ellátott markolat kényelmes, jól irányítható szőrtelenítést tesz lehetővé. A vágáshossz állító tárcsa tervezése a pontosságot és az egyszerű kezelhetőséget egyaránt szolgálja, így könnyűszerrel tudsz átváltani a 0,4-18 mm-es hosszúságok között.

Érj el tökéletes formázást az új Style Series B4 szakállvágó segítségével. A vágáshossz állító tárcsa segítségével egyszerű az átváltás a szőrzet hosszak között a barkód nyírásakor és a szakállad kontúrjának definiálásakor. Az önélező, levehető és mosható vágókéseknek köszönhetően a készülék karbantartási igénye elenyésző, és hála a 40 perces vezeték nélküli üzemidejének, mindenkor karban tudod tartani vele a megjelenésed.

A Style Series B3 szakállvágóval a precíz formázást kényelmesen és pontosan végezheted speciális tervezésének köszönhetően. A vágáshossz állító tárcsa segítségével könnyen és pontosan tudsz választani a 17 precíz vágási hossz közül. Az önélező ComfortTip vágókések a bőrre simán felfeküdve mindig kiváló eredményt biztosítanak.

style series

Teljes Remington kínálat készletről - remingtonmintabolt.hu