Wolt, VAN, LESZ! Most már mi is vagyunk és leszünk a Wolt-on. Kiszállítás 10-20 percen belül! Tölsd le a Wolt applikációt és rendelj a REMINGTON Mintaboltból!

sp290-remington-rezgokeses-villanyborotva-szita
Remington SP290 Kombi borotva szita és kés szett - kifutó
9 110 Ft
8 990 Ft
1

Remington SP290 Kombi borotva szita és kés szett - kifutó

sp290-remington-rezgokeses-villanyborotva-szita
sp290-remington-rezgokeses-villanyborotva-szita

ELKOPOTT? MI SEGÍTÜNK!

A Remington termékek garantálják hogy arcszőrzete a legjobb gondoskodást kapja.  A minőségi vágáshoz elengedhetetlen a tökéletes vágópenge. Olykor a legerősebb pengék is elkopnak, viszont ha Remington készüléket használ meglepődve fogja tapasztalni, hogy a cserélhetőfej milyen könnyedén varázsol új terméket a régi, használtból. 

Kompatibilis
F4790
Raktáron - Váci út :  9 db
Bolti ár: 9 110 Ft
Online ár: 8 990 Ft
Kezdete: 2023.07.25  
Az Online ár kizárólag megrendelés esetén érvényes!


*A termékről látható kép illusztráció, a valóságban eltérő lehet. A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Az esetleges változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Kedvezmény 1
Megtakarítás 120 Ft
Részletek

Remington SP290 rezgőkéses villanyborotva szita kombi szett Remington F4790 villanyborotvához. A szett tartalma két szita, és két kés.

Jó tanács:

A gyártó azt javasolja, hogy félévent-évente vizsgáljuk meg készülékünk vágófejét és gondoljuk át, hogy nincs-e szükség cserére. Az elhasználódás használat függő, ezért pontosan nem lehet megmondani, hogy mikor "kell" lecserélni az említett tartozékot. Azt javasoljuk, ha a vágás minőségében romlást tapasztal, akkor fontolja meg a cserét. 

Teljes Remington kínálat készletről - remingtonmintabolt.hu

Adatok
Cikkszám
44091530400
Tömeg
29 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!