Webáruházunkban, minden termék szállítása teljesen díjmentes, függetlenül az értékhatártól és a választott szállítási módtól. Legyen az GLS, Foxpost, Packeta vagy postai küldemény, mi álljuk a költségeket.

Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Fazekas Viktor
2020.12.16
Egy olyan szakállvágót kerestem, amellyel kiválóan tudom formázni a szakállam. Megtaláltam. Csak ajánlani tudom.
Fontos volt a termék kiválasztásánál, hogy nem hajvágó felépítésű szakállvágót akartam, amely "nagy" méretű géptesttel, és vágófejjel rendelkezik.
Ez a kialakítású szakáll vágó szerintem az optimális választás mindenkinek, aki egy igényes, minden tekintetben megfelelő terméket szeretne magának.

Előny:

- kis vágó fej, amely tökéletesen alkalmas a szakáll bármely részének igazítására,
- nagyon kompakt termék, kis szerkezeti méret, mely remekül elfér a kézben, kézreálló konstrukció,
- a látens igényeimnek is megfelel, hiszen a gép testének 2 szemben lévő lapján hornyok találhatók, csúszásgátló hatlása miatt már nem egyszer előzte meg, hogy leejtsem,
- az oldalt elhelyezkedő bekapcsoló mechanizmus külön élményt nyújt, minden egyes szakáll igazítás előtt, és a véletlen ki- bekapcsolás elkerülésében is fontos szerepet játszik.
- kiemelkedően hosszú akkumulátoros üzemidő (4-5 teljes körű szakáll igazítás),
- nagyon erős motor, még akkumulátoros használat esetén is, nem tépi a szőrzetet, nem túl hangos, pont optimális működés,
- a gyártó mellékelt 8 db vágó fejet, amellyel bármilyen stílusú szakáll forma megvalósítható, kis gyakorlást követően,
- remek a termék mellé járó használati utasítás, leírja az ajánlott olajozást, illetve az akkumulátor hosszan tartó élettartamára vonatkozó használatot.
A legnyomósabb érv a termék mellett az 5 éves teljes körű gyári cseregarancia, mely önmagáért beszél.

Hártány:

A termékkel, használatával, konstrukciójával kapcsolatban eddig semmilyen hátrányt nem tapasztaltam. Egyedül a termékhez mellékelt hiányosságok:
- szükséges lett volna egy kis olajozóra, amivel a használati utasításban szereplő időközönként meg lehetne oldani a vágórész kenését, sajnos ezt nem mellékelték a termékez, pedig egy ennél sokkal olcsóbb termék mellé mellékelte a Remington.
Még egyszer hangsúlyozom, a termékkel kapcsolatban az eddigiekben hátrányt nem tapasztaltam.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza