Webáruházunkban, minden termék szállítása teljesen díjmentes, függetlenül az értékhatártól és a választott szállítási módtól. Legyen az GLS, Foxpost, Packeta vagy postai küldemény, mi álljuk a költségeket.

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
17 820 Ft - 21 840 Ft
Teljesítmény (Watt)
39 - 2 200
Speciális bevonat
Ion technológia
Felhevülési idő (mp)
Max. hőmérséklet (°C)
210 - 230
Hőmérséklet beállítás
Tartozékok
Extrák

Shea Soft

3termék 13

A szép haj az egészséges megjelenéssel és a természetesen puha tapintással kezdődik. A Shea Soft kollekció hajformázó eszközeit shea olajjal átitatott mikro kondicionálókkal gazdagítottuk, amelytől a haj puha tapintású és ragyogó megjelenésű lesz.

A Remington Shea Soft hajsimító fejlett kerámiabevonatú simítólapjai a luxus shea olajjal dúsított mikro kondicionálóval puhává és simává varázsolják a hajad. Az 5 hőmérséklet-beállítás gyönyörű formázási eredményt tesz lehetővé minden hajtípushoz.

A Remington Shea Soft hajszárító shea olajjal dúsított mikro kondicionáló anyagokat tartalmaz, amelyek a légáramba jutnak, hogy a haj kellemesen puha és sima legyen. Az ionos technológia csökkenti a statikus feltöltődést, hogy megszüntesse a gubancolódást a szállóhaj-mentes végeredmény érdekében.

Fejlett kerámiabevonatú Shea Soft kúpvasat shea olajjal átitatott mikro kondicionálóval gazdagítottuk, így a fürtök puha érzést és sima kinézetet biztosítanak. A 13-25 mm-es kúpvas segítségével kontrollálhatod a göndörséget, és a csavarodó tincsektől a lágy hullámokig bármit létrehozhatsz.