Wolt, VAN, LESZ! Most már mi is vagyunk és leszünk a Wolt-on. Kiszállítás 10-20 percen belül! Tölsd le a Wolt applikációt és rendelj a REMINGTON Mintaboltból!

Szűrés
Ár (Ft)
32 190 Ft - 41 390 Ft
Teljesítmény (Watt)
63 - 2 000
Speciális bevonat
Ion technológia
Tartozékok
Extrák

ONE™

2termék 12

A Remington ONE olyan multifunkciós eszközökből álló kollekció, amely egyszerre nyújt kényelmet és teljesítményt. Akár szárítasz, formázol, trimmelsz vagy borotválkozol, nálunk megtalálod a megfelelő eszközt. EVERY HAIR. EVERYWHERE. EVERY ONE. 

Remington D6077 ONE Dry & Style hajszárító

A Remington ONE Dry & Style hajszárító négy hajformázó tartozékkal rendelkezik: a vékony hajformázó szűkítőfej és a szállóhajsimító a simításhoz, valamint a kíméletes hajszárító diffúzor és a göndörségkiemelő diffúzor a természetes fürtök és hullámok kialakításához. 25%-kal gyorsabb szárítás** 8 hőmérséklet- és sebességfokozattal és Thermacare érzékelővel az extrém hőtől való védelem érdekében. 

Remington S6077 ONE Straight & Curl hajformázó

A Remington ONE Straight & Curl hajformázó egy nagy teljesítményű hajsimító és göndörítő egyetlen eszközben, amely kiválóan alkalmas tengerparti hullámok, rugalmas fürtök és sima egyenes frizurák kialakításához. Fejlett, antisztatikus, kerámiabevonatú simítólapokkal, csúszásgátló göndörítő hajsütővassal, akár 5 hőmérséklet-beállítással és hőálló tárolótáskával rendelkezik.

Remington PG760 ONE Head & Body 10in1 multifunkciós szőrtelenítő

A Remington ONE Head és Body 10in1 multifunkciós szőrtelenítő 3 teljes méretű tartozékkal és 2-szer nagyobb teljesítménnyel rendelkezik* a kompromisszumok nélküli szőrtelenítés érdekében. Tartozik hozzá egy teljes méretű rezgőkéses borotva, egy 38 mm-es T-vágókés, 7 vezetőfésű, amelyek mérete 1,5 mm és 15 mm között van, valamint egy orr- és fülszőrzetvágó.

Remington PG780 ONE Total Body 18in1 multifunkciós szőrtelenítő

A Remington ONE Total Body 18in1 multifunkciós szőrtelenítő 4 teljes méretű tartozékkal rendelkezik, valamint 14 vezetőfésűvel, és 2-szer nagyobb teljesítményt kínál*. Tartozik hozzá egy rezgőkéses borotva, egy 38 mm-es T-vágókés, egy testszőrzetvágó és egy orr-, fül- és szemöldökvágó a tetőtől talpig történő szőrtelenítéshez.

*2x nagyobb teljesítményű, mint egy hagyományos Remington szőrtelenítő motorja