Wolt, VAN, LESZ! Most már mi is vagyunk és leszünk a Wolt-on. Kiszállítás 10-20 percen belül! Tölsd le a Wolt applikációt és rendelj a REMINGTON Mintaboltból!

Szűrés
Ár (Ft)
24 140 Ft - 39 090 Ft
Teljesítmény (Watt)
43 - 2 300
Speciális bevonat
Ion technológia
Hőmérséklet-, és sebesség- fokozat
Felhevülési idő (mp)
Max. hőmérséklet (°C)
210 - 230
Hőmérséklet beállítás
Automatikus kikapcsolás
Hőmérsékletszabályzó biztonsági funkció
Készenléti állapotot jelző LED
Tartozékok
Extrák

Botanicals

4termék 14

A Remington Botanicals™ kollekciójában a természetben fellelhető elemek segítenek megőrizni a hajszálak épségét. A növényi alapú kivonatokkal gazdagított mikro kondicionálók; az aloe vera, a jojoba és a rózsa fényes és egészséges megjelenést biztosítanak. A BotaniCare hőmérséklet-szabályozásnak köszönhetően a hajformázás alacsonyabb hőmérsékleten is elvégezhető.

A Remington Botanicals™ hajsimítónkban az aloe vera, a jojoba és a rózsakivonat erejét hasznosítottuk. A növényi kivonatokat tartalmazó mikro kondicionálókat a kerámiabevonatú simítólapokba juttatjuk, hogy sima, fényes eredményt kapj.

A Remington Botanicals™ hajszárító BotaniCare beállításával az alacsonyabb hőmérsékleten* történő hajszárítás hajkímélő hatásának köszönhetően a haj ragyogóan fénylő és selymes lesz. A diffúzor és a szupervékony, 6 mm-es szűkítő fej segítségével hajadat saját stílusod szerint formázhatod, hogy mindig tökéletes legyen a megjelenésed.

A természetben található elemeket hasznosítottuk a legújabb Remington Botanicals™ kúpvasnál. Fejlett kerámiabevonatú hajsütővasa növényi kivonatokkal dúsított mikro kondicionálókat tartalmaz; aloe vera, jojoba és rózsa, amelyek gyönyörű, határozott fürtöket eredményeznek.

A Botanicals™ forgófejes meleglevegős hajformázó egyszerre szárítja és formázza a hajat, így használatával időt takaríthatsz meg. A Remington gyengéd BotaniCare hőmérséklet-beállítása pedig alacsonyabb hőmérsékleten történő formázással védi és ápolja hajad.