Webáruházunkban, minden termék szállítása teljesen díjmentes, függetlenül az értékhatártól és a választott szállítási módtól. Legyen az GLS, Foxpost, Packeta vagy postai küldemény, mi álljuk a költségeket.

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
23 590 Ft - 41 960 Ft
Teljesítmény (Watt)
52 - 2 400
Speciális bevonat
Ion technológia
Kialakítás
Felhevülési idő (mp)
Max. hőmérséklet (°C)
210 - 230
Tartozékok
Extrák

ProLuxe

10termék 110

A PROluxe termékcsalád készülékei az egész napon át tartó frizura kialakítását helyezi előtérbe, úgy, hogy hajunk maximális védelmére is figyel. Az intelligens OPTIheat technológiának köszönhetően egész napon át kitartó frizurákat kreálhatunk; a végeredmény pedig varázslatosan gyönyörű, egészséges haj. Gyöngyházszínű fehér és rózsaarany kialakítása rendkívül esztétikussá és exkluzívvá teszi a PROluxe kollekció hajformázó eszközeit.

A PROluxe hajsimító OPTIHeat technológiás intelligens fűtési mechanizmusa oda irányítja a hőt, ahol a legnagyobb szükség van rá, egész napon át tartó ápolt megjelenést és gyönyörű sima hajat biztosít számodra. A PROluxe hajsimító Ultimate Glide kerámia bevonatos lapokkal rendelkezik, és bizonyítottan ötször simább eredményt érhetünk el vele.

Az intelligens OPTIheat technológiának és az egyedülálló Style Shot funkciónak köszönhetően, a PROluxe hajszárító okosan használja fel a hőt a frizurád alakításához, megformálásához és fixálásához. Az exkluzív szűkítőfej alakját speciálisan a légáramlás és a hőeloszlás optimalizálására terveztük, ennek köszönhetően a készülékkel fodrász szalonokra jellemző szárítás érhető el.

A PROluxe hullámosító kúpvas 25-38 mm-es átmérőjű, olyan egyedülálló Grip-Tech bevonattal van ellátva, amely enyhe ellenállást és súrlódást biztosít, ezáltal meggátolja a haj gubancosodását vagy beakadását. Ez a csúszásmentes bevonat tökéletes kiegészítő a hajformázáshoz, különösen azok számára, akik laza hullámos loknikat szeretnének.

A gyöngyházfényű fehér és rózsa arany PROluxe hajsütővassal varázslatos, dús hatású göndör loknikat kreálhatunk. A 32 mm-es átmérőjű sütővasunk fodrász szalon minőségű, tartós hullámokat kreál, köszönhetően az intelligens OPTIheat technológiának.

A PROluxe 4-in-1 Beach Waves hajformázó segítségével szabadon választhatsz 4 különböző stílusú hullámos frizura között. Az egyszerűen használható, 4 fokozatban állítható formázó rész segítségével meg tudod változtatni a megjelenésedet, eközben az Intelligens OPTIheat technológia pontosan oda juttatja el a hőt, ahol arra a 24 órán át tartó frizurák elkészítéséhez szükség van.

Tedd tartósabbá a kialakított loknikat a fűthető PROluxe hajcsavarók segítségével. Fixáld egész napra gyönyörű loknijaidat a Dual Heat technológia segítségével, amely a fürtöket teljes egészében tökéletesen megformázza a hajcsavarókban és a csipeszekben egyaránt megtalálható intelligens fűtésnek köszönhetően.

Teljes Remington kínálat készletről - remingtonmintabolt.hu