Wolt, VAN, LESZ! Most már mi is vagyunk és leszünk a Wolt-on. Kiszállítás 10-20 percen belül! Tölsd le a Wolt applikációt és rendelj a REMINGTON Mintaboltból!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
23 360 Ft - 40 250 Ft
Működési mód
Vezeték nélküli használati idő (perc)
45 - 90
Tisztítás
Vezetőfésűk száma
2 - 4
Vezetőfésűs hosszúság beállítás (mm)

Power-X

4termék 14

Az új Power X-Series hajvágók precízen kontrollált formázást, erőteljes teljesítményt és kényelmes vágást biztosítanak. Az új vágáshossz-beállító tárcsa, a Comfort Glide állítható fésűk, az erőteljes motor és a japán minőségű acélpengék kombinációjával a Power-X sorozat lehetővé teszi, hogy otthon saját kezűleg alakítsd ki frizurádat, hogy mindenkor a legjobb formádat hozd.

Szeretnéd magabiztosan vágni otthon a hajad? Akkor a Power X Series X3 hajvágó a megfelelő választás számodra! A készülék vágáshossz-beállító tárcsája segítségével 22 különböző hossz közül teszi lehetővé a választást és a Comfort Glide állítható fésűk (3-24mm) teljes körű kényelmet és irányítást biztosítanak, professzionális eredmények mellett. Élvezd a háromszoros vágási teljesítményt és az önélező japán minőségű acélpengéket, amelyek tiszta és éles vágási eredményt biztosítanak.

Precízen kontrollált hajvágást és nagy teljesítményt szeretnél? A Power X Series X4 hajvágó háromszoros vágási teljesítménye és az önélező japán minőségű acélpengék segítségével tökéletes frizurákat készíthetsz otthonodban. A vágáshossz-beállító tárcsával 33 különböző hossz beállítás választható, a Comfort Glide állítható fésűk (3-35mm) pedig teljes körű kényelmet és irányítást biztosítanak.

A Power X Series X5 hajvágó trendi türkiz-fekete színű, minőségi kivitelű és erőteljes, háromszoros vágási teljesítménnyel rendelkezik. A készülék vágáshossz-beállító tárcsája segítségével 72 különböző hossz közül választhatsz. A Comfort Glide állítható fésűk (3-35mm) teljes körű kényelmet biztosítanak a hajvágáshoz. A Micro Fade haj- és szakállfésűvel tökéletesítheted a formázást a 75 perces vezeték nélküli használati idő alatt.

Akár vágásról, fokozatosan növekvő hajhosszról, vagy az oldalszakáll formázásáról van is szó, mindezeket könnyen elvégezheted a Power X Series X6 hajvágó segítségével. A szürke, fekete, illetve türkiz színű hajvágó nemcsak trendi kivitelt, hanem erős teljesítményt is kínál, egy nagyteljesítményű V5-ös motorral az ötszörös vágási teljesítmény érdekében. A precíziós vágáshossz-beállító tárcsa segítségével akár 72 különböző hossz közül választhatsz, a Comfort Glide állítható fésűk pedig teljes körű kényelmet biztosítanak a frizura kialakításához.