Webáruházunkban, minden termék szállítása teljesen díjmentes, függetlenül az értékhatártól és a választott szállítási módtól. Legyen az GLS, Foxpost, Packeta vagy postai küldemény, mi álljuk a költségeket.

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
17 030 Ft - 28 860 Ft
Jótállási idő
Teljesítmény (Watt)
18 - 2 200
Speciális bevonat
Ion technológia
Hőmérséklet-, és sebesség- fokozat
Felhevülési idő (mp)
Max. hőmérséklet (°C)
210 - 230
Hőmérséklet beállítás
Automatikus kikapcsolás
Hőmérsékletszabályzó biztonsági funkció
Készenléti állapotot jelző LED
Tartozékok
Extrák

Keratin Protect

8termék 18

A Remington Keratin Protect kollekció olyan innovatív hajformázó eszközök választéka, amelyek a haj formázása közben segítik megőrizni a hajszálak épségét és egészségét. Az elegáns sötétszürke és rózsaarany színű, újgenerációs kerámia bevonattal rendelkező hajformázó eszközök a fényes és egészséges megjelenést biztosító keratinnal és mandula olajjal vannak átitatva.

A Keratin Protect Intelligens hajsimító a haj védelme érdekében intelligens hővédő szenzorral rendelkezik, amely folyamatosan érzékeli a haj adott nedvességszintjét, és a hőmérsékletet a formázáshoz optimálisra állítva 3× nagyobb védelmet biztosít, ezáltal kevesebb károsodást okoz, kíméletesebb a hajszálakhoz. A készülék keratinnal és mandula olajos mikro-kondicionálóval ellátott újgenerációs kerámia lapjai a hajnak sima, fényes és egészséges megjelenést biztosítanak.

A Keratin Protect hajszárító kondicionáló gyűrűjébe impregnált keratin és mandula olaj a frizura készítése közben lassan kibocsátásra kerül a hajszálakba, ezáltal erős, egészséges kinézetű, ruganyosra szárított lesz a frizurád.

A Keratin Protect elektromos hajsimító kefe egyesíti magában a hajvasaló hatékonyságát és a kíméletes hajformázást, így segítségével néhány perc alatt ragyogóan sima, egészségesen fénylő lesz a frizurád. Legyen rövid, hosszú, szöszösödésre, gubancolódásra hajlamos vagy göndör a hajad, a hajegyenesítő kefével percek alatt selymesen sima frizurát készíthetsz magadnak és tökéletesen indul a napod.

A Keratin Protect kúpvas speciális kialakítása lehetővé teszi számodra az erős, ruganyos, egészséges kinézetű fürtök kreálását. A keratinnal és mandula olajjal impregnált továbbfejlesztett kerámia bevonatos kúpvassal könnyedén visszahozhatod a hajad egészséges ruganyosságát és csillogását.

A Keratin Protect forgófejes meleglevegős hajformázót azok számára ajánljuk, akik egyetlen eszköz segítségével kialakítható ragyogó, ruganyos, fodrász szalon minőségű megjelenésre vágynak. A továbbfejlesztett, kerámia bevonatos, rózsaarany színű felület keratinnal és mandula olajjal van impregnálva, amely a hajadba finoman beleivódva dús, ruganyos, egészséges megjelenésű hajat biztosít számodra.

keratin-protect

Teljes Remington kínálat készletről - remingtonmintabolt.hu