Wolt, VAN, LESZ! Most már mi is vagyunk és leszünk a Wolt-on. Kiszállítás 10-20 percen belül! Tölsd le a Wolt applikációt és rendelj a REMINGTON Mintaboltból!

Remington S9505 Rose Luxe hajsimító

Remington S9505 Rose Luxe hajsimító
Remington S9505 Rose Luxe hajsimító
Remington S9505 Rose Luxe hajsimító
Remington S9505 Rose Luxe hajsimító
Remington S9505 Rose Luxe hajsimító
Remington S9505 Rose Luxe hajsimító

DIGITÁLIS KIJELZŐ & TURBO BOOST

Válaszd ki a számodra megfelelő hőmérsékletet, és rögzítsd az LCD panelen. Ha gyors hőhullámra van szükséged, hogy elbánj egy nehezen egyenesíthető résszel, akkor használd a turbo boost funkciót. A készülék mindössze 10 másodperc alatt eléri üzemi hőmérsékletét, így rekordidő alatt elkészítheted azt az egyenes, fényes frizurát amiről álmodtál

Felhasználói kézikönyv letöltése

Garancia idő
5 + 1 év gyári cseregarancia
Speciális bevonat
Tovább fejlesztett kerámia bevonat
Felhevülési idő (mp)
10
Max. hőmérséklet (°C)
235
Hőmérséklet beállítás
Digitális hőfokbeállítás LCD kijelzővel
Automatikus kikapcsolás
igen
Heat boost
igen
Memória funkció
nem
Hőmérsékletszabályzó biztonsági funkció
igen
Külső raktáron
Részletek

Képzelj el egy olyan hajsimítót, melynek felületi kialakítása nyolcszor simább és ötször tartósabb, mint a hagyományos hajsimítók munkafelületei! A Rose Luxe hajsimító továbbfejlesztett kerámia bevonata éppen ezt nyújtja.

Ha mesés hajra vágysz, de kevés az idő, ez a készülék mindössze 10 másodperc alatt használatra kész a gyors felmelegedés funkciónak köszönhetően. A hosszabb simító lapok biztosítják, hogy egyszerre több hajat tudjon összefogni.

Saját hajtípusodnak és a kívánt frizurának megfelelően változtathatod a hőmérsékletet 150-től 235 fokig, amelyet egy digitális kijelző jelez.

Van lehetőség a hőmérséklet rögzítésére is, így nem kell aggódnod, hogy a hőmérséklet magasabbra emelkedik, mint szeretnéd. Ha mégis szükséged lenne hirtelen magasabb hőmérsékletre a makacsabb területeken, akkor megnyomhatod a turbó gombot az azonnali megoldáshoz.

A nagyteljesítményű rugalmas simító segítik a simítót a hajadon végigsiklani, így kevesebb egyenetlenséget és nyolcszor simább siklást biztosítanak, mint a szokványos hajvasalók.

Nem kell aggódnod, ha bekapcsolva hagyod a hajsimítót, mivel 60 perc után automatikusan kikapcsolódik, és egy hőálló luxustáska biztosítja, hogy biztonságosan tárolva magaddal vihesd, bármerre is jársz.

 • Újgenerációs kerámia bevonat:
 • 8 x jobban csúszik*
 • 5x tartósabb*
 • Változtatható hőmérséklet beállítás: 150°C - 235°C, turbo boost funkcióval: 240°C beállítás 10 másodperc alatt
 • Digitális hőfok kijelzés, jelzi a haj számára optimális hőmérséklet beállítást
 • Hőmérsékletszabályozó biztonsági funkció: meggátolja, hogy a hőmérséklet véletlenül elállítódjon
 • 110 mm hosszú rugalmas simító lapok
 • Biztonsági retesz
 • Automatikus kikapcsolás funkció 60 perc működés után
 • 3 méteres körbeforgó vezeték
 • Elegáns hőálló táska

A sima, fényes haj sosem megy ki a divatból, és a pompás külsejű Rose Luxe hajsimító segíthet olyan kinézetet elérni, amilyet szeretnél. Az újgenerációs kerámia bevonat nyolcszor simább eredményt biztosít és ötször tartósabb, mint a hagyományos kerámia lappal rendelkező hajsimítók.

Válaszd ki a számodra megfelelő hőmérsékletet, és rögzítsd az LCD panelen. Ha gyors hőhullámra van szükséged, hogy elbánj egy nehezen egyenesíthető résszel, akkor használd a turbo boost funkciót. A készülék mindössze 10 másodperc alatt eléri üzemi hőmérsékletét, így rekordidő alatt elkészítheted azt az egyenes, fényes frizurát amiről álmodtál.

A Remington S9505 Rose Luxe hajsimító 5 + 1 év garanciával kerül forgalomba. (Hol kell regisztrálni a +1 év garanciáért?)

 

Teljes Remington kínálat készletről - remingtonmintabolt.hu

Adatok
Teljesítmény (Watt)
48
Kialakítás
Hagyományos lapok, Keskeny simító lapok, Rugalmas simító lapok, Extra hosszú 110mm-es lapok
Tartozékok
Hőálló táska
Extrák
Biztonsági retesz, 3 méteres körbeforgó vezeték, Körbeforgó vezeték
Cikkszám
45595560100
Tömeg
829 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek