Wolt, VAN, LESZ! Most már mi is vagyunk és leszünk a Wolt-on. Kiszállítás 10-20 percen belül! Tölsd le a Wolt applikációt és rendelj a REMINGTON Mintaboltból!

Remington MAN1000 Manikűr és pedikűr készlet

Remington MAN1000 Manikűr és pedikűr készlet
Remington MAN1000 Manikűr és pedikűr készlet
Remington MAN1000 Manikűr és pedikűr készlet
Remington MAN1000 Manikűr és pedikűr készlet
Remington MAN1000 Manikűr és pedikűr készlet
Remington MAN1000 Manikűr és pedikűr készlet

PROFI MANIKŰR ÉS PEDIKŰR OTTHON

Imádod a frissen elkészült manikűr és pedikűr által biztosított kellemes közérzetet? Szeretnéd ezt a jó érzést az otthonod kényelmében is élvezni? Akkor itt van számodra a REVEAL elektromos manikűr és pedikűr készlet, ami csodálatossá varázsol téged és a körmeidet.

Felhasználói kézikönyv letöltése

Garancia idő
1 + 1 év gyári cseregarancia
2 sebességfokozat
igen
Külső raktáron
Részletek

Imádod a frissen elkészült manikűr és pedikűr által biztosított kellemes közérzetet? Szeretnéd ezt a jó érzést az otthonod kényelmében is élvezni? Akkor itt van számodra a REVEAL elektromos manikűr és pedikűr készlet, ami csodálatossá varázsol téged és a körmeidet. A kétoldalas reszelőfejekkel a körmöd hosszának lereszelésétől a tökéletes csúcsú, tűhegyes alak létrehozásáig bármit megvalósíthatsz. Továbbá 2 sebesség fokozat közül is választhatsz, így te döntheted el, milyen sebességre van szükséged a felülmúlhatatlan manikűr és pedikűr kialakításához.

Hogyan használd?

A reszeléshez 4 lépésből álló, egyszerű rendszert dolgoztunk ki számodra, ennek köszönhetően magabiztosan, pár egyszerű lépésben elvégezheted a manikűrözéssel és pedikűrözéssel járó feladatokat. 1. lépés. Durva reszelő: a durva reszelővel tudod a körmeidet számodra megfelelő hosszúságúra és alakúra megformálni. 2. lépés. Finom reszelő: a precíziós és a finom formázó reszelővel tudod a körmeid hegyesre vagy a széleit sarkosra alakítani. 3. lépés. Polírozó reszelő: a köröm tetején lévő dudorok és egyenetlenségek eltávolítására szolgáló polírozó reszelővel tudod elsimítani a körmöd felületét. 4. lépés. Fényesítő reszelő: ha a köröm lakkozása nélkül szeretnél természetes megjelenést elérni, akkor a fényesítő reszelővel tudsz egészséges fényű körmöket kialakítani.

Elemes működés

A REVEAL elektromos manikűr és pedikűr készlet kizárólag elemről üzemel (2 db AA elemmel csomagolva), így bárhol tökéletesre tudod fényezni a körmödet. A szépségápolási segédeszközöd védőkupakja gondoskodik róla, hogy a készülék kiváló állapotban maradjon, amikor nem használod azt.

 • Manikűr-, és pedikűr készlet
 • Egyszerű, 4 lépésből álló protokoll megvalósítása:
 1. lépés: csiszolás, a körmök formázása, levágása
 2. lépés: precíz finomítás
 3. lépés: eltávolítja a keményedéseket, kinövéseket
 4. lépés: polírozás (fényes hatás)
 • Dupla oldalú reszelő fej (2 db tartozék pótfejjel csomagolva) 
 • 2 sebességfokozat 
 • Védőkupak
 • Elemes működés (AA elemmel csomagolva)
 • Garancia: 1 + 1 év

A kétoldalas reszelő fej kialakítását profi körömreszelők inspirálták, így otthon is kényelmesen gyors és egyszerű eredményt érhetsz el. A tökéletes manikűrözés és pedikűrözés eléréséhez a körmöd hosszát és formáját a durva vagy a finom reszelőkkel tudod megváltoztatni, majd a polírozó és a fényesítő reszelők segítségével lehet a körmöknek sima és fényes külsőt kölcsönözni. 

A REVEAL elektromos manikűr és pedikűr készlet 2 sebességfokozata közül választhatsz a körmeid ápolásakor. A lassabb sebességfokozat a körmök polírozásához tökéletes, mivel el tudja simítani a körmön lévő dudorokat és egyenetlenségeket. A gyorsabb fokozat a fényesítő reszelővel együtt használva kiválóan alkalmas az egészséges, polírozott megjelenés gyors kialakítására.

Adatok
Működési mód
AA elem
Tartozékok
Dupla oldalú reszelő fej, Védőkupak
Cikkszám
47020570110
Tömeg
391 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek