Wolt, VAN, LESZ! Most már mi is vagyunk és leszünk a Wolt-on. Kiszállítás 10-20 percen belül! Tölsd le a Wolt applikációt és rendelj a REMINGTON Mintaboltból!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
19 460 Ft - 31 300 Ft
Teljesítmény (Watt)
47 - 2 200
Speciális bevonat
Ion technológia
Hőmérséklet-, és sebesség- fokozat
Hőmérséklet beállítás
Automatikus kikapcsolás
Hőmérsékletszabályzó biztonsági funkció
Tartozékok
Extrák

Curl & Straight Confidence

3termék 13

A Remington Curl & straight Confidence kollekció egyedülálló kialakítással rendelkező hajformázó eszközeinek segítségével könnyedén és egyszerűen kreálhatunk göndör, hullámos vagy tükörsima frizurákat.

A Curl & Straight Confidence 2in1 hajformázó egyedi, csavart lapjai nagy segítséget nyújtanak azoknak, akiknek általában küzdelmes vállalkozás a hajuk hajsimítókkal történő göndörítése. Speciális tervezésének köszönhetően minimális technikai tudás is elegendő a kívánt frizura megalkotásához, miközben a sima, lekerekített külső burkolat azonnal lehűti a hajat és tartós hullámokat alakít ki.

A Curl & Straight Confidence hajszárító 3 cserélhető fejének segítségével mindenkor magabiztosan végezheted a tökéletes megjelenés kialakítását. Kreálj szalon minőségű, ruganyosra beszárított hajat az egyedi hullámosító fejjel és a készülékhez csomagolt 45 mm-es hajformázó kefével. A körkefe tökéletesen illeszkedik a speciális fúvófejhez, így a hullámos loknik kialakítása gyerekjáték. Sima haj készítéséhez használd az extra széles, keskeny simító fúvókát, míg a természetes göndör, laza hullámok kialakításához egy további diffúzor tartozék is a rendelkezésedre áll.

A Curl & Straight Confidence forgófejes meleglevegős hajformázó tartozékai széles választékával azok szakszerű kialakításának köszönhetően szárítás közben könnyedén elvégezheted a hajad göndörítését és simítását is. A szárító szűkítőfej, a 30 mm-es hajsütővas, a 40 mm-es meleglevegős puhasörtés hajkefe és a szögletes hajkefe segítségével magabiztosan és kevesebb gubanccal megküzdve végezheted a laza hullámok, ruganyos formák és sima fazonok kreálását.